Spremala sam se da krenem kod Jaocba i Renesmee,ja im odsad cuvam decu,da ne bi placali dadilju,a i zadovoljstvo mi je.Mozda cu ih pitati da dovedem decu kod nas,svi su ih se uzeleli.
Cula sam veliku viku:
"PORODICOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!GDE STEEEEEEEEEEEEEEE????????" - drao se neko.Glas mi je bio vrlo poznat.
"STA CES TI OVDE??????????????????" - vikala je Rosalie na tog coveka.Izasla sam na prozor.
"Emmete!!!!!!" - Emmet je dosao svojim dzipom,bio je nasmejan.
"Bells!" - skocila sam napolje,docekala sam se sigurno na nogama.To ne bi bio slucaj da sam covek,bila bih verovatno mrtva da sam to uradila kao covek....Zagrlila sam Emmeta,bas sam ga se uzelela.Rosalie je samo frknula,kladim se da se pravilakako je inervirana njegovim dolaskom.
"Gde je Allice?" - pitala sam ga.
"Sa Jasperom razgovara tamo gde smo bili,a ja sam ugrabio priliku da se vratim i zamolim Rosalie za oprostaj." - tad je pogledao,a ona je rekla:
"Otisao si kada te nije gledala?" - rekla je ironicno.
"Ne,ona zna da sam otisao,i rekla mi je da odem...Verovatno ce se ona pomiriti sa Jasperom,a,iskreno,nedostajes mi,lepoto moja." - tada joj je prisao i uhvatio obe ruke.
"Rosalie,mogu li,molim te,sve da ti objasnim,a ti odluci da li ces da mi oprostis?"
"Ne znam Emmete....Mnogo ste me povredili,ne znam da li cu moci!" - tada je izvukla svoje ruke iz njegovih i potrcala u sumu.Ja sam gledala kako se sve odvija brzo,i radovala se predstojecim pomirenjima.........
Povratio m je Edward u stvarnost svojim glasom i zagrljajem:
"Mislis da ce se pomiriti?"
"Verujem u to,kao i za Jaspera i Alice.Bice sve kako treba."
"Takvu te volim."
"Kakvu?" - bila sam zbunjena.
"Optimisticnu,ne panicnu..."
"Xaxa,Edwarde!"
"Sta je sme..." - nije stigao da zavrsi pitanje jer sam ga poljubila.Kako ga volim!!!Prekinula sam i rekla:
"Iem ja kod Renesmee i Jacoba,odsad im ja cuvam decu."
"Mogu li i ja?Dosadno mi je,a i uzeleo sam ih se."
"Dovescu ih ja,ako hoces,kreni i ti."
"Hajdemo do nase kuce,da uzmem nesto,pa cemo otici.Vazi?"
"Aham,samo da pozurimo,odavno me cekaju.."
"Kod vampira je sve moguce." - tada smo potrcali ka nasoj kuci.