Pa nisam odavno pisala.Mnogo toga se izdesavalo.Preselili smo se Edward,Renesmee,Jake,deca i ja u kucu koju nam je Edward kupio i tamo zivimo oko mesec dana i prelepo nam je.Ja sam trudna...Mislim to je vrlo cudno,ali ima objasnjenja.Imala sam jos neke ive celije u organizmu koje su se mnozile ovih godina i pitanje je bilo samo kada cu moci ponovo da zatrudnim.I eto,desilo se!!!Cekamo devojcicu,ponovo,znamo jer je Alice predvidela i nazvacemo je Rosalice po Rosalie i Alice.Edward me je ucio da pravim kinesku hranu,sto mi uspeva,ali moram i posle da je pojedem,tako mi je rekao Carlisle,radi bebe...
Danas smo skoro citavog dana u kuci bili samo Edward,Renesmee,njena deca,Cullenovi osim Alice i ja.Renesmee je otisl da ih potrazi iako sam joj rekla da to ne radi.Mi ostali smo se malopre vratili.Bila je borba,borba izmedju copora i Alice protiv nekog vampira James-a i njegovog klana.James je silovao Renesmee,zapretio da ce da ubije Jacoba ako bilo kome kaze,i tako se sve zavrsilo sa borbom.James je ubio Cloe,Sethinu zenu sa kojom ima decu.To je tako tuzno.Mi smo dosli na kraju borbe,tako da ne znamo sta je sve tacno bilo dok nam nisu objasnili.Bila sam zaprepascena i kada sam videla Cloe na zemlji,krvavu,bilo je cudno....ali smucilo mi se od toga.Edward me je odmah odveo kuci noseci me i legla sam.....On je sedeo do mene i pevao moju uspavanku........