Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Za njega smo mi uvek bile krvopije i uvek cemo biti! Pa Emmet se smejao sto se tice onog sto si mu stavila,cak je poceo da lista i da gleda!!!Rosalie se iznervirala i nekoliko onoga sto si mu stavila je pocepala,rekla je da ces skupo da joj platis,a Emmet se samo smejao i pokusavao da je smiri!!!!
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
NE NIIJE .Vjeru je ti a i meni da je bila šala. Mislim da ce je Edward ili Rosalie preduhitriti ako svejedno planira Heh kako ce me ubiti kada sam vampir
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Neznam vaš privatan zivot.Hajde neka vam bude ali nisam toliko uvjerena da neznam. Iam nacina da se ubje mene ali to nisu nacini koje bi moja porodica tj Edward i Rouz koristili
heheh dobra ti je ta Jake. Nemoj jadnoga suca muciti jer ako dode nece biti ziv.Nezz hoce li jasss odoliti ljudskoj krvi. A jedino ako hoces Emmeta unajmiti kao sudca pa da kazna bude 2 mjeseca bez šopinga :9 Hehhehe
Pa joj šala.niste zeljeli suda unajmiti kada se Emmet šalio.Uostalom stvarno me pocinje biti strah upravo je Rosalie pozvala mene i rekla:Nikada neces biti sigurna ja cu te uvijek pratiti Malo me je jeza uhvatila