Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Heh da Bella,zar nisi obecala da cu ti nekada platiti zbog toga što sam ti strpala:) Jacobe imaš sve ali sve sve.Na sve sam mislila zato nemoj se iznenaditi ako vidiš nešto hm....neobicno
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Uh ali gora sam nego Emmet postala. Zelim vidjeti jacobov izraz lica kada otvori kofer. UPOZORENJE JACOBU AKO ZELI SACUVATI ZIVOT: ne otvaraj kofer pred Edwardom ili lete glave meni i tebi
mnogo gore nego tebi Bella ce biti njemu Ali neka ne otvara kofer inace lete njemu i meni glave od strane Edwarda Cullena I nije bomba.U usporedi sa ovim bomba ce izgledati kao loptica
oooo cudovište je beba u usporedbi sa ovima.Ali da zapanjenje tvoje ne pokvarim ne govorim ništa više.Ako zelis znati šta je unutra pitaj Bellu.Ona ima iskustva