Danas je svima nama bilo super,razlog je sto sa nama ce provesti nekoliko dana moji unucici,Noah,Gabriel i Justin!Jutros smo ih nahranili i posle je Alice presvlacila Gabriela i ovorila sta ja da obucem!Jadan Gab,ja sam navikla!Kasnije me je Jake zamolio da izvedem decu u setnju malo.Onda smo Edward i ja vozili u njihovim kolicima i stalno se smejali,bili u restoranu,po sumi.....Uzgred u restoranu smo sreli stare prijatelje iz srednje skole,Jessicu,Angelu,Mike-a,Erica,Bena,Loren....Oni su nas pozdravili i zacudili se kad su videli da hranimo troje dece.Svi su nas pitali da li su to nasa deca,a mi smo rekli da jeste Justin,a da su Noah i Gabriel deca nase cerke.Oni su nam cestitali,ali to je uglavnom upuceno Nessie i Jake-u.Nadam se da se ne ljutite,ipak bilo nam je glupo da kazemo da su sve nasi unucici...Nadam se da razumete.Posle toga smo otisli do Charlija i on se iznenadio kad je video koliko dece dovodimo.Pitao nas je je li su nasa,mi smo se nasmejali i rekli da su sva tri Nessina i Jacobova.On se nasmejao i rekao da ne lazemo nego istinu da mu kazemo.Ponovo smo mu rekli da su mu to praunucici i on je svakom od njih prisao i poljubio.Bio je presretan!Kako mi je drago!Kasnije posle odgledane utakmice i Charlijevog igranja sa decom,otisli smo kuci i presvukli ih u pidzame.Noaha sam spustila na pod,kod Edwardovih nogu.Bilo mu je hladno,ocigledno,pa je polako ustao na noge i napravio dva koraka do mene.Tada ga je Edward uhvatio da ne padne i poceo da se smeje i vice:"Bella,PROHODAO JE!Jesi li videla???!"."Nisam Edwarde,yao mi je sto sam propustila,vayno je da ti jesi!"
Posle smo uspavali decu i pozvali Nessie i Jake-a da im kazemo da je Noah prohodao.Veoma su se obradovali,ali im se u glasu videlo da im je bilo krivo sto nisu prisustvovali.I meni bi bilo,kao sto i jeste,ja nisam videla moju malu Renesmee kad je prohodala....