Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Kada smo se spustili na jedno ostrvo koje je bilo ispod nas.. - Evo sada mozemo da nastavimo peske. rekao sam joj -Da ajdemo da sakrijemo ove padobrane Krenuli smo malo dublje u sumu da nadjemo mesto kada smo ih sakrili odjednom sam cuo neko suskanje u liscu cuo i bilisu neki koraci -Bezi odavde odma...rekao sam Alice -Sta je bilo?... odgovorila je ona.. -Ko ste vi sta radite ovde? -Mismo smo samo prolaznici... rekao sam -Moje ime je Alice a ovo je moj Muz Jasper . rekla je Alice.. Ko si ti ? -Moje ime je Matarte... rece on... Drago mi je Alice i Jasper -I nama... rekla je Alice -Mi bismo mogli da krenemo zar ne jer zurimo... rekao sam.... -Dodjite mi opet u posetu.... rece Matarte uz osmeh - Naravno docicemo. rekao sam i pruzio ruku da se rukujemo okrenuo sam se Alce i rekao esi li spremna da krenemo? -Da jesam. rekavsi to odma smo krenuli Nekoliko sati posle bili smo ispred vrata Belline i Edwardowe kuce....
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Bilo je jutro i tada sam nesto osetila - Edwarde mislim da mi je pukao vodenjak Izgleda da nije cuo pokusala sam malo jace da se proderem -Edwarde.... Ovoga puta me je cuoi odma je dosao do mene -Sta se desilo??? -Mislim da mi je pukao vodenjak moras da me odvwedes do Carlise-a -Mislim da nije kuci Krenuo je da me stavi na sto...I poceo je da se dere -Alice, Jasper i Nessie -Sta je bilo??? Rekla je Alice -Mislim da se Bella poradja , a ne mogu da nadjem Carlise da li mozda znas gde je?? - Otislisu u lov ... Odgovorio sam Edward je krenuo da ga nazove odma sam se setio da mu kazem... Mislim da nisu daleko, a da i nije poneo Mobilni.. -Pokusacu da ih stignem.... - Idem i ja. rekao sam odma -Ne neko mora da ostane i da pazi na Bellu rece Edward i odmah je otisao da ih trazi... Nekoliko sekundi kasnije Alice je prisla Belli i rekla joj je -Polako disi Edward je otisao po Carlise-a -Neka pozuri necu moci jos dugo da zadrzavam -Smirise disi polako odma se vracam samo moram nes da kazem Jass i Ness ok... -Mislim da cemo morati da sami uradimo kada kazem to mislim na nas dvoje -Ima li li ti neko medicinsko iskustvo???? rece Alce -Ne ali ne mozemo da cekamo da oni dodju mislim ona ne moze da ceka..... -Da upravu si uzecemo iz knjige... rece Alice i odma je krenula da trazi po knjigama - Mislim da sam ja nasla jednu....rece Nessi.... Moze li da pomogne ovo.. -Naravno....,... rece Alice - Idemo....rekao sam joj i krenuli smo u drugu sobu po istrumente Uzeli smo sve sto nam je trebalo za porodjaj -Ailce da li si sigurna za ovo sto radimo ?? Rekao sam joj. ona je odgovorila..... Da jer ovi jos nece da dodju vidim da je Carlise otisao daleko, Edward nije ni blizu njih mismo jedina nada za bellu i bebu - Ok nadam se da ce da bude sve ok... Rekao sam joj - Znam da oce jer ja sam videla da ce obe biti ok... Bella ovako moras da nas saslusas - Reci Alice.... -Ovako Edward i Carlise nece moci da dodju na vreme jer su jako daleko otisli zarto smo ja i Jass resili da te porodimo sami Bella je pogledala kao da je bila u soku -Ti i Jass.... vi neznate nista o poradjanju.... -Pa upravu si da mi nista neznamo ali ne mozes da ih cekas zato slusaj mene i sve ce da bude ok.... Rekla je Alce -Ok... Rece Bella Nekoliko minuta nam je trebalo da spremimo sve Nessi je otisla u sobu a Alce je govorila sta da radim.... Proslo je pola sata dok se nije sve zavrsilo -Devojcicu si dobila Bella pogledaj je bas lici na tebe i Edwarda. Tada su usli Charlise i Edward...