Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Kada sam dosao do kuce pitao sam se gde je Rosalie -Da li neko zna gde je Rosalie????? Upitao sam -Zar nije sa tobor...... Rekao je Edward - Ne otisla.....Zastao sam u sred reci... Dodjavola....sam rekao Kasno je bilo kada sam svatio sta se desava. -Sta se desilo?? rekao je Edward -Nista ali moram da idem za Rosalie.... Rekao sam Krenuo sam da pratim treag islo je ka Aerodrumu tada sam svatio sta ce da radi nisam mogao da cekam neki avijon te sam krenuo peske bilo je mnogo brze.... Dosao sam nekoliko sati posle u Italiju tada sam video Rosalie i Alice -Kako si mogla to da mu uradis..... Rekla je besnim glasom Rosalie -Sta sam mu to uradila.... Smireno je rekla Alice -Ti neznas kako pati Jassper pogotovo kada imas dete sa Alekom unistila si ga.... Rekla je Rosalie... Tada se desilo nesto sto nisam ocekivao Rosalie je uzela i udarila Alice po stomaku prisao sam i rekao -Sta si joj to uradila Rosalie -Dobila je ono sto je zasluzila....Rekla je Rosalie i otisla je -Da li si dobro.... Rekao sam joj -Moras da me vodis kod doktora.... Rekla je Alice Odma sam je odveo do doktora koji je rekao -Zao mi je ali bebu ste izgubili.... Rece doktor -Zao mi je Alice nije treabao da je pustim ovo da uradi.... Rekao sam joj -Ne meni je zao sto sam te lagala....Uzdahnula je.... Beba nije Alekova nego tvoja izvini sto sam te lagala Tada sam ostao u soku kako me je smela lagati pitao sam se ali nisam znao sta da radim
Bio sam u soku od ovoga sto se desilo nisam znao kako da joj pridjem i da joj kazem koliko je volim ali ona je bila je jako utucena nisam mogao da je takvu gledam Po ceo dan je bila u sobi nije nista radila kada smo hteli da je zovemo da ide sa nama u lov Carlise je rekao da je bolje da ostavimo samu jer ce tako da joj bude dobro ali ja nisam mogao a da ne upotrebim svoje sposobnosti koje nisu pomogle Ali Alice je krenula negde niko me nije rekla gde kada bi samo znao sta joj je na pamet palo da uradi cak ni Edward nije znao..... Tada sam legao da se opruzim pored mene je bila Rosalie koja je rekla -Zao mi je nisam znala da je to tvoja beba... -I treba da ti je zao pogledaj je sada je pala u depresiju... Odgovorio sam joj Zagrlio sam je proslo je nekoliko dana ... I resio sam da je pratim.... Otisla je u neku kucu pitao sam sta ce ona tamo?? Kada sam video neke novorodjene vampire i kako je ona krenula ka njima odma sam krenuo do nje -Da li si ti normalna.....rekao sam joj -Ostavi me na miru i odkud ti ovde.... Rece ona -Tebe vampir ne moze da ostavi samu ne dok si u ovome stanju... Rekao sam joj -Ma nemoj ti ni neznas kako je to kada izgubis dete.... Rekla je ona -To ne znam ali nevolim da ljudi pored mene budu takvi.... Rekao sam joj... I znam kako ti je aj sada da se vratimo kuci i tamo da budes u depresiji Kada smo dosli kuci opet se vratila na staro ja sam prisao Rosalie -Ako ti je stvarno zao.... -Da znam idi i kazi joj... Odgovorila je.... Alice Stvarno mi je zao zbog svega da li mi oprastas???
Da li je moglo biti jos gorega prizora????? 1. I dalje ima ludu ideju da se ubije 2. Postala je jos gora nego pre
Svi smo pokusali da joj pridjemo ali nismo mogli Ovo ne lici na nju Bilo mi je nje zao -Sta mozemo da uradimo za nju rekao sam - Iskreno ne znam. Rekao je Edward... Sve smo pokusali i nista Stavio sam tuznu facu osecao sam se uzasno