Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Znam da si srce Jasper i volim te ali ponavljam ti si taj koji uvijek prašta i mnogo sam te mnogo puta povrijedila i to jednostavno nije pravedno.Sada da se vratim (što bi zeljela)i pravimo se da se ništa nije dogodilo to je jednostavno veoma nepravedno perm atebi koji sve trpiš
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Bio sam ispred kuce krenuo sam da pokucam na vrata ....Alice je otvorila vrata. - Hej udi. Ušao sam i krenuo ka dnevnoj sobi gde smo seli na sofu. - pa možemo da pricamo????? -Da naravno .. reče ona... Jasper znam da sam te povredila i znam da si ti taj koji sve oprasta... -Alice... upao sam joj u rec....Ja ti sam ti sve oprastao zato sto te razumem i zato sto te volim ma koliko da gresim uvezi toga. Gledali smo jedno u drugo sve dok nisam nastavio -I uvek cu da postujem tvoje odluke ma koje god da bile. -Jass znas koliko te volim i znas koliko mi je zao -Znam -Ali donela sam odluku koja ce da promeni sve ovo... Pogledao sam je zbunjeno i pitao -Da li ima nade za nas dvoje ??? -Paaaa....Da. -Da li to znaci da opet nas dvoje smo zajedno???? -Da...Ajde da kazemo ostalima za ovu divnu vest
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Bio je kao i svaki dan (Oblacan gde nije bilo ni kise ) Alice i ja smo se pakovali da idemo u posetu Edwardu i Belli... -Jesmo li sve spakovali? upitao sam. -Mislim da jesmo. -Ok krecemo.. rekao sam -Cekaj esu li nam karte tu? upita ona - Jesu mislim da su mi u djepu krenimo. Uslismo u avto i krenuli ka aerodromu... Prebrzo sam vozio (kao i obicno) stigli smo za 15minuta. Morali smo da sacekamo 3 minuta dok se nismo ukrcali i krenuli tada se desilo nesto Alce koja je odjednom imala smesak na licu.... -Sta je bilo? upitao sam je -Moramo da pozurimo ovaj avijon.. Rece ona -Sto?sta je bilo ?sta si videla? - Ne mogu da ti kazem samo me pusti moram da ubrzam ovo cudo od avijona. Rece ona i odlazi do kabine gde su bili piloti. Krenuo sam za njom da je zaustavim -Stani ne smes to da radis -Ali moram zato idi i sedni tamo esi me cuo -Nema sanse jer idem sa tobom Krenu li smo ka kabini zajedno -Evo plana ja cu da pitam pilote ok -Ok Usli smo u kabuinu od pilota - Da li mozemo da uzmemo padobrane? - Molimo vas da se vratite na mesto dok smo u letu nesmete da se mrdate... rece jedan od pilota - Moramo da uzmemo padobrane odma rekao sam malo visim glasom -Pitanje zivota ili smrti Molim vas -Ok ali samo mi vas nismo znali ok -Hvala vam puno Uzeli smo padobrane i krenuli da se spustimo dole