Nesreće tolike nikada nisu napale na nas.
Sjecam se onih kao kad je Bella bila covjek ali te nisu ništa u usporedbi sa ovima.
Nekako"slucajno" Emmmet ,taj medvjed iskreno neznam je li ovo uvreda ,on i jest medvjed ,
kao što rekoh samo je ostavio pismo Rosalie
kako je otišo ,da ga ne trazi i da nece se vratiti.
Onda poslije Problemi sa Tinom i Volturijevima.
Tin u bolnicu,Nessi kod Voltera ,Tin iz bolnice u Volteru tacnije njegov brat onda oni zajedno u Forks.
Pored svega toga nevidim kroz Jacobov prekleti pseci copor.
Danas je bila godišnjica Esme i Karlajla i po obicaju napravila sam zabavu,intimnu zabavu.
Cjelo vrijeme sam drzala kez ali to ej bila samo maska ,Rosalie se nije ni potrudila doci vjerovatno nije mogla.
Emmeta takode nije bilo pa samo Nesska,Tin,Ja,Jasper,Edward,Bella i naravno Carlajl i Esme jedino tu bili.
Vladalo je dobro raspolozenje i ako je to bilo neprirodno u ova vremena .
Ja sam poklonila Esme ogrlicu dok su Edward i Bella nekakve karte za Maroko,Tin je sušilicu za kosu(jadnicak nezna da vampiri ne suše kosu)
Nesska i jasper zajedno su nekakav set namještaja mislim za Dnevni boravak.
Sve je lijepo prošlo cak sam tortu nabavila koju je jedino Tin okusio ,pa nije baš okusio pojeo je pola torte,a ostalu polovicu sam poslala
Jacobu sa karticom:
[
My beloved dog
I hope that you find yourself a woman to have female dog
I would have you arranged the wedding in a basket that would not come because I am allergic to fleas.
My gift would be a beautiful necklace fleas, and instead of cake would be dog food pedigree, very luxury honeymoon would be in the barn.
I am sending you this cake.
I know you will say that is too good for you and I know it but today is your holiday
I am sending this is the best dog in the world
Proud owners and Alice The Fairy
heh očekujem odgovor .
E i preporuka TiHnu:
Dragi TIN gdje ćeš sušilicu za kosu bolan.
Prejako te je udarila izgleda Neska.
Uh brineš me brineš