Broj postova : 3409 Join date : 14.01.2010 Age : 27 Lokacija : in my world with Jacob
( Ne kaže) Jasper zna najbolje za vampire što se tiće pretvaranja, a i spasite ga ako želite, ali ako on umre ja osobno odlazim kod voltura da mene ubiju
Broj postova : 3409 Join date : 14.01.2010 Age : 27 Lokacija : in my world with Jacob
Tin je otišao do voltura, nakon što me je prevario tj u italiju je otišao i volturi su ga pronašli sad će biti kod njih do 17 onda će postati vampir. I Jake me ucjenjuje da ne budem opet s Tinom ili će se ubiti.
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Nessi moraš ovo da znaš ovo je Tin napisao pre nekoliko dana tebi
Nessi zaboravio sam da ti kažem jednu stvar što sam ti prečutao ja imam devojku i nadam se da če ti biti lepo sa Jakom Nadam se da ce da nam dopuste da budemo prijatelji By: Tin
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Svasta se desilo u poslednje vreme.Alice je udarila glavom,iskreno ne shvatam kako,ali tim udarcem je mislila da smo mi neki tamo iz knjiga J.K.Rowling,mislim da se tako zove.Sve u svemu,Jasper je "povratio" i sada je sve u redu sa njom.Din i Tin,braca,u se zaljubili u moju cerku i "otimaju" se za nju.Ko zna sta ce biti na kraju sa svima njima!!! Trenutno sam sa Edwardom,a,ja mislim, Carlisle je u bolnici,Rosalie,Alice i Jasper ce da idu u soping.Jadan Jasper pored njih dve! Nisam Charlija odavno videla,a tek Renee....Moracu da ih posetim neki dan,jako mi nedostaju.