Nisam odavno pisala...
Sada se,u neku ruku,sve smirilo.Renesmee i Jacob su par,Jacob malo kidise na onog malog Luku jer se pali na Renesmee, ali takav je....Tin je umro,stvarno mi nije jasno kako onaj lek koji mu je Carlisle napravio nije delovao.Jako mi je zao sto vise nije tu,bas je bio simpatican i jako sam ga zavolela.
Svi su sretni,Jacob mi je ponovo najbolji drug,kako i treba da bude...Rosalie i Emmet su se PONOVO vencali.Ponasaju se kao da im je prvi put.Ludi su,ali su jako srecni i vole se,to je najbitnije.Carlisle i Esme planiraju nesto sto Alice,koja je to predvidela, i Edward,koji sve cuje u njihovim mislima, nece nista da kazu pa drze ostatak porodice nestrpljivim.Nije fer,ali imam ja svoje nacine da saznam,barem od Edwarda,za Alice ce mi trebati jako vise truda.
Kada su svi srecni,i Edward i ja mozemo da odahnemo.On planira da odemo na neko putovanje,a ako mi se nista od njegovih predloga ne svidi, onda ili ja da vidim sta se meni svidja,ili ostrvo Esme ili soping sa Alice po Parizu i Londonu. Ovo za soping ne dolazi u obzir,tako da, bilo sta da predlozi,ja sam saglasna,samo da nije soping i samo da budemo neko vreme sami,udaljeni od stvarnosti,zaronjeni u nasu vecnu,beskrajnu i neizmernu ljubav....