Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Draca malfoja,pticice,zvijezde,odjecu
A idem ja brdom i idem i idem idem i HOP propado u nekakvu jamu koju je neki imbecil iskopo. I onda dode onaj Din i Tin ma neznam isti vrag i odoše o pajde Volturi i Nessie ode i onda Emmet ode i onda svaš nešš i Rosali u depri i ja cu u ludari završiti
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Kao prvo nisam ja plavi i nisam nekulturan nego nemogu da izdrzim tvoje lupanje Kao drugo vodim te Carliseu (neznam gde je to xD ) Kao trece Ucuti kao cetvro Nebolime nista samo nastavi da udaras do sutra
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Jesi plavi plavutanu i nekulturan glupanu nevaspitani svoju zenu I ubit cu te Necu cutati ti mi ne govoriš šta da radim ćaća ti lupa ko god da je bio Ako me odvedeš Carlislu smislit cu nešš
Heh pa 1 Januar jeste nego ovaj ja da stanem da skije ono skije se zadubiše u zemlju,ne klize ,a snjeg. Šta je ovo ????????? I am vampire ,or i am not??????? I am wizard,or i am not??? I am werewolf,or i am not??