Taylor Lautner fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

[.This is the way that no one sees.]

+3
Koko_Lina
Newborn Cullen ♥
|Luc.^^|
7 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Poruka [Stranica 2 / 3.]

26[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:39 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|
Who is the actor in the movie?

Saad ću ga ić pisaat. Wink

27[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 4:52 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|

MENI JE OVO STVARNO TREBALO. Very Happy

Od kad je Ziba živjela kod mene svi su bili nešto sretni jer je ona jednostavno širila pozitivnu energiju. Bila je baš vesela. Ujutro ju budi pjesma nekih kineza; umjesto joge i tih gluposti šta je Cloe vježbala, Ziba skače, i skače, i skače, i skače; za naših prvih tjedan vodila me u neki indijski restoran. Haha mrzim taj restoran. Fuuj! Nikad nisam jeo nešto odvratnije u životu. Kad je Ziba vidla da mi je odvratno samo je rekla - ''Nije ni meni fino. Samo sam htje isprobati nove stvari.'' Na to smo se oboje nasmijali.
Kad je god Ziba u blizini svi su sretni. Pošto bi Ziba bila dizajner ona i Alice se druže po cijele dane, a što je najbitnije već planiraju imena za našu djecu. Samo gajim nadu da neće bit neka muslimanska imena do Izariha i takve stvari. Čini mi se da ju i Ness voli. Pa me to veseli.
''SEEETH!'' - vikale su Ness, Alice i Ziba.
''Evo me!'' - vikao sam zavezanih očiju.
Bio mi je rođendan, pa su mi pripremile iznenađenje. Hvala Bogu da ostali nisu bili doma.
''Nemoj virit! Predvidjela sam da ćeš to napravit, pa sam te zaustavila prije!'' - rekla mi je Alice.
''Dobro neću!'' - rekao sam ne baš sretno.
''Skini povez!'' - rekla mi je Ziba.
''Daj nemreš me.'' - rekao sam.
Ovo je stvarno bilo pretjerano. Mislim kuću su ukrasile slikama golih ženska, samo nisu se vidjeli oni dijelovi.

nastavak ćete dobiti navečer.

28[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 5:02 am

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

omg, ajde dobro, al fora je

http://www.nessieandjacob.net

29[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 5:15 am

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Predobro

30[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 5:55 am

Reneesme-Nessi

Reneesme-Nessi

aaa predobro....Smile

31[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 12:54 pm

Rosalie Halle

Rosalie Halle
Moderator
Moderator

Ja sam se valjala od smijeha .D

32[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 12:58 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Toe kull. xD Very Happy

33[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 12:58 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Kada će nastavak?

34[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 1:02 pm

Rosalie Halle

Rosalie Halle
Moderator
Moderator

Heh cool Very Happy

Kada ce nastavak??

35[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 1:59 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Moram si od sad uvest pravila.
1. Nikad nedaj Zibi da ti radi party za rođendan jer ćeš vjerojatno dobit srčani udar.
Razlog zašto: Meni je na rođendan dovela GoGo plesačice. ii to samo u gaćicama. Mislim nije da sam se ja žalio, al' opet ona mi je cura i to mi organizira. Al ak ju to uveseljava. Dobro nek joj je.
2. Uvijek daj Alice da ti kupi poklon za bilo što.
Razlog zašto: Kupila mi je za rođendan autić. I to neki crni ferrari. I sad ju još više volim.
3. Poštuj ova pravila.
Razlog zašto: Samo ih poštuj!
Inače što je novo kod nas. Vesele vukodlačko-vampirsko-ljudske obitelji. Čekamo novog člana. To će bit Nessina sestra. Sigurno će bit slatka. Al' nema meni do moje Nesske i Zibe i Sashe i Alexx. Svi predviđaju da će to dijete biti pjevačka zvijezda. Nedo Bog da joj Lady Gaga bude uzor.
''Hej bejbe!'' - rekla mi je Ziba obučena u neku minicu.
''Hoho. Ko mi je danas sexi?'' - moj odgovor.
''Ja ne! Kaj me varaš?'' - pitala me ozbiljno Ziba.
''Onak ili ne!''
''A dobro onda. Inače idemo van?''
''Ajde. Šta da ja obučem?'' - upitao sam je.
''Imam tu jednu košulju za tebe. Daj ju isprobaj'' - rekla mi je bacajući je iz ormara.
''Evo.'' - obukao sam majicu. Sviđala mi se.
''Ja sam odlučila'' - rekla mi je -''i to 3 stvari. 1. Sljedeći tjedan se ženimo. Onda ću čekat 9 mjeseci da dobimo dijete, ali pošto vidim da ti ne radiš samo po jedno, sigurno će ih biti dvoje'' - nasmijala se i nastavila -'' i onda ću ja bit vampir.''
''Moliiiiiiiim??!'' - pogledao sam ju.
''Pa da. Kaj tom fali?''
''Pa onak sve!''
''A daj molim te!'' - pogledala me nekako pseći.

Zadnja promjena: |Luc.^^|; čet oľu 18, 2010 2:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.

36[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:03 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

WOW wow
nO COMMENT
NAJBOLJA FANFIKCIJA NA SVIETU!
Sam mi se ne sviđa što je Bells već rodila jer još nije u igri...... Very Happy

37[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:06 pm

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

cool je

http://www.nessieandjacob.net

38[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:06 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

HVAALA! <33
Al to ću stavit u svoj dan kaad rodi. Wink

39[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:07 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Može...a do tada piši,i piši.....kada će nastavak????????Molim te brzoooo

40[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:09 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Vjerojatno tek sutra popodne jer sam ujutro zauzeta. A saad ću da je Bella rodila malo preobrazit. Wink

41[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:15 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

oke,tek popode Sad Sad Sad

42[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] pet oľu 19, 2010 1:37 am

Reneesme-Nessi

Reneesme-Nessi

Luccc...predobro je..

43[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 7:53 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|

JE LI OVO MOGUĆE.?
''Ljubavi. Di si mi?'' - upitao sam Zibu.
''Evo me!'' - vikala je.
Pogledao sam je i nisam vjerovao. Ona je svjetlila.
''Ti svijetliš?'' - upitao sam je.
Naravno da svijetli. Laže ti cijelo vrijeme. - čuo sam Edwardov glas u glavi.
''Pa da svijetlim. Ja sam vila.'' - odgovorila mi je.
Vila. Vila. Vila. Vila. Vila. Odzvanjale su mi te riječi u ušima. Sve do trenutka kada sam se probudio. Polila me vodom.
''Heej. Debilček moj najljepši.'' - rekla mi je s najljepšim osmjehom na licu.
''Ahaa. Da. '' - ustao sam i otišao do kupaone. Bio sam skroz šokiran od ovoga sna. Bilo mi je mučno. Upitao sam se Što ako je sve to istina? Što ako stvarno bajke ne postoje?
''Šta ti je?'' - upitala me.
''Jesi ti kojim slučajem vila?'' - upitao sam ja nju.
''Onak, naravno da ne'' - pogledala me nekako čudno. Otišla je u sekundi.
''Di si ti nestala?!?!?!?!?!''
''Evo me ispod kreveta moram ti nešto pokazati. Al' me se nemoj onda bojati. Jasno?''
''Neću i ja ispod kreveta.'' - smijao sam se.
Uzela je svoj kofer i iz njega izvadila kutiju na kojoj je pisalo '' Za moju vilu.''
''Molim?'' - rekao sam kada sam pročitao to.
''Vjeruj mi nije to još ništa'' - rekla mi je ozbiljno.

44[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 7:55 am

So.RiRi.Girl.♡

So.RiRi.Girl.♡
Moderator
Moderator

Predobro...........kada će nastavak?

45[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 7:56 am

Nikica

Nikica
You begin to find out more about Taylor
You begin to find out more about Taylor

Super je

46[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 7:56 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Danas navečer. To vam svečano obečajem.
ii hvala usput.

47[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 7:59 am

So.RiRi.Girl.♡

So.RiRi.Girl.♡
Moderator
Moderator

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,DANAS¨!
Jedva čekam
Ništa

48[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 12:35 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Preodbor,danas navečer,jedva čekam Very Happy

49[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 2:01 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

OVO NISAM OČEKIVAO

Ona je vila, ona je vila - ponavljao sam o sebi. Još sam jednom ponovio cijeli događaj u sebi.
''Ovako. Sigurno znaš za onu priču Pepeljuga, zar ne?'' - upitala me.
''Naravno da da. Samo mi nemoj reć da ti je baka ona dobra vila iz te priče.'' - rekao sam joj s gađenjem. Iako sam ja puno veće čudovište od nje. Ona to čak i nije.
''Pa, nisi baš daleko od istine.'' - rekla mi je.
U tom trenu sam pio vodu, a kada mi je to rekla zamalo sam se ugušio govoreći - ''Molim?!''
''Čekaj da ti ispričam. Malo je poduža priča. Misliš li da ćeš shvatiti sve?'' - upitala me.
''Nadam se.''
''Ovako. Ta glupa Pepeljuga se opće tako ne zove, nego se zove Čistica. Znam da je to ime čudno...'' - pogledala me, nasmijala se i nastavila - ''I nju ti je mačeha maltretirala, ona je bila tužna itd.itd. I došla ti je od moje bake sestra. I ispunila joj tu želju da bude na balu. I njoj ti opće nije ispala cipela nego torbica, a u torbici ti je bila neka ukosnica. Zapravo to su ti jedine razlike između priče i istinitog događaja. Bar mislim, zadnji put sam tu pričala prije nekih 412. godina. Hahah. Zezam se tj. pričala sam ju zadnji put prije nekih 41. godinu. Jer ja ti živim vječno. A bakica i mamica su mi mrtve. Ali nije to tako velika šteta jer su radile puno toga lošeg. No vratimo se na priču. Mislim da si nešto primijetio. Da baš nikad do sad nisam ništa pila, nisam se kupala i tako. Pa mislim da znaš kako vampirima svijetli koža na suncu, e ja počne sva svijetliti kada sam u dodiru s vodom. Budem ti to pokazala sutra, pada kiša. I ima još nekih stvari koje moraš znati. Ja mogu ostati trudna, ali će djeca biti isključivo ženska jer trebamo vile , a ne neke retardirane vilenjake tj. samo vilenjaci mogu imati sinove i nikako nije poželjno da se moja rasa miješa njihovom. Svaka od nas ima posebnu moć, moja mama je naprimjer mogla upravljati svom prirodom dok ja mogu'' - nakašljala se i nastavila - '' ja mogu upravljati tuđim umom. Ja to baš volim. Samo da znaš ja sam napravila da ti se ja svidim iako bih se tebi odmah svidjela , ali dobro. I tvoja moć je odmah na ovu moju reagirala pozitivno tako da sam odmah znala da ti nisi samo čovjek. Još što moraš znati ja mijenjam boju očiju prema raspoloženju kada sam sretna onda su zelene, kada sam tužna onda su smeđe, kada sam ljuta onda su crne, a kada sam zaljubljena su ovakve kakve su i sada ljubičaste.''
''Hoho. Svaka čast. Vilo moja.'' - bio sam puno sretniji kada sam ovo sve saznao.
Još sam o puno toga razmišljao na putu u Las Vegas. Jer za kojih 5 minuta počinje moje vjenčanje. Kada smo stigli u kapelicu dočekao nas je Elvis. Ziba je obukla neku turbo kratku haljinu, ja sam nosio neku košulju i doljni dio odjela. Vjenčanje nam je trajalo sve zajedno nekih 8 i pol minuta. Baš je bilo Ziba-Seth stil.

50[.This is the way that no one sees.] - Page 2 Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sub oľu 20, 2010 2:04 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Predobroooooooooooooooooo

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 2 / 3.]

Go to page : Previous  1, 2, 3  Next