MENI JE OVO STVARNO TREBALO. Od kad je Ziba živjela kod mene svi su bili nešto sretni jer je ona jednostavno širila pozitivnu energiju. Bila je baš vesela. Ujutro ju budi pjesma nekih kineza; umjesto joge i tih gluposti šta je Cloe vježbala, Ziba skače, i skače, i skače, i skače; za naših prvih tjedan vodila me u neki indijski restoran. Haha mrzim taj restoran. Fuuj! Nikad nisam jeo nešto odvratnije u životu. Kad je Ziba vidla da mi je odvratno samo je rekla - ''Nije ni meni fino. Samo sam htje isprobati nove stvari.'' Na to smo se oboje nasmijali.
Kad je god Ziba u blizini svi su sretni. Pošto bi Ziba bila dizajner ona i Alice se druže po cijele dane, a što je najbitnije već planiraju imena za našu djecu. Samo gajim nadu da neće bit neka muslimanska imena do Izariha i takve stvari. Čini mi se da ju i Ness voli. Pa me to veseli.
''SEEETH!'' - vikale su Ness, Alice i Ziba.
''Evo me!'' - vikao sam zavezanih očiju.
Bio mi je rođendan, pa su mi pripremile iznenađenje. Hvala Bogu da ostali nisu bili doma.
''Nemoj virit! Predvidjela sam da ćeš to napravit, pa sam te zaustavila prije!'' - rekla mi je Alice.
''Dobro neću!'' - rekao sam ne baš sretno.
''Skini povez!'' - rekla mi je Ziba.
''Daj nemreš me.'' - rekao sam.
Ovo je stvarno bilo pretjerano. Mislim kuću su ukrasile slikama golih ženska, samo nisu se vidjeli oni dijelovi.
nastavak ćete dobiti navečer.