Taylor Lautner fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

[.This is the way that no one sees.]

+3
Koko_Lina
Newborn Cullen ♥
|Luc.^^|
7 posters

Go to page : 1, 2, 3  Next

Go down  Poruka [Stranica 1 / 3.]

1[.This is the way that no one sees.] Empty [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 1:38 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|
Who is the actor in the movie?

ODLUČIO SAM NASTAVITI DALJE I SVE SE PROMJENILO
Pa nakon njene smrti prošli su dani, tj. samo nekolicina dana, no ipak su prošli.
Neka su prošli bolje je, no bol bi trebala biti još uvijek tu, a nestala je.
Isto toliko dana je prošlo i od poljubca, a njegova žar se ne smanjuje.
Rekao sam Nessie da idem iz grada na par dana, što je i istina.
Odveo sam Sashu i Alexx u Miami. Otišli smo tamo na samo par dana, a moj se život potpuno promijenio. Navečer oko 7 dogovarao sam se s Nessie da se razgovaramo preko misli. Ipak je tako bilo jeftinije. Prve tri večeri sam joj pričao o svojem boravku tamo, kako sam se igrao sa Sashom i Alexx. Ljuljao sam ih, kupale su se... Na sve to mi je ona odgovarala smiješkom; na baš sve, osim do djela u 4 danu...
Taj dan, dok sam ljuljao Alexx i Sashu vidio sam nešto što mi je okrenulo život naglavačke. Vidio sam tu djevojku skoro istu mojoj Nessie... Bilo je nešto što me jako čudilo kod Alexx i Sashe, to je da su već sa 4 mjeseca znale pričati, a s 5 su znale sudjelovati u razgovoru, te hodati. I tako me Alexx u tom trenutku, kada sam se skamenio upitala - '' Tata jer to teta Nessie?''
Začudilo me kako ju je brzo primijetila, to predivno biće. Pogledao sam ju, i rekao sam - ''Nisam siguran.'' i nastavio - ''Pazi na sestru.''
Otišao sam do te djevojke, rekao - ''Nessie pa što ti tu radiš.?''
Ona je odgovorila - '' Mi se poznajemo?''
Gledao sam u nju još koju sekundu bez treptanja, bez bilo kakvog micanja, pa sam ju
pitao - ''Kako se zoveš?'' - shvativši da joj smeta moj zamišljeni, ozbiljan pogled nasmiješio sam se.
- ''Ziba.'' - odvratila je smiješkom.
- ''Prijevod molim.'' - nasmijao sam se još jače.
- ''Roditelji su imali zamisao u glavi da ću biti najljepša na svijetu'' - smijala se - '' pa su mi dali ime Ziba što znači lijepa, divna i tako to.''
- ''Zanimljivo, usput ja sam Seth.''
Okrenuo sam glavu i vidio kako Sasha visi s ljuljačke. Ručica joj je klizila. Potrčao sam. Nisam si mogao dozvoliti da izgubim još jedan dio mog srca. Na svu sreću ulovio sam je. Shvativši da me Ziba gleda, shvatio sam da je na njoj sve isto ko i na Nessie; kosa, oči, sve je bilo isto, osim imena.

PRAVILO : AKO HOĆETE NASTAVAK, HOĆU LIJEPE KOMENTARE.. Razz

2[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 1:40 pm

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

sjajno je

http://www.nessieandjacob.net

3[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 1:45 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Sviđaa ti se. Very Happy

4[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 1:45 pm

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

pa ako nije na Nessie otisnut baš i ne, xd, ali ljepo pišeš, ppl daj trebaju 3 komentara da nastavi

5[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:23 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Bio skroz potresen. Nisam znao što mi se događa. I napravio sam nešto što mi u ovom trenutku nije trebalo. Pustio sam Nessine misli u svoju glavu. Baš u tom trenutku sam razmišljao o Zibi, o njenom osmjehu, imenu, jednostavno razmišljao sam o sve što sam dotada znao o njoj. Sve misli su bile usmjerene na to da je najsavršenije biće koje sam znao. Sve je bilo uredu do trenutka kada je Nessie rekla, ni manje ni više nego - ''Seth, *!''
''Pustio sam te unutra.'' - mislio sam nekako bezosjećajno.
U tom trenutku je došla Ziba i upitala me - ''Koliko ti imaš godina?''
''Pa više nego ti sigurno.'' - nasmijao sam se - ''Zašto.?''
''Izgledaš kao da imaš 15, onak maksimum.'' - smijala se - ''Su to tvoje klinke.?''
''Imam 25 za tvoju informaciju, i da to su moje klinke.''
Alexx me pogledala i rekla - ''Tata, ova teta izgleda isto ko i teta Neska''
Ziba joj je pružila ruku i rekla - ''1.Nisam ja teta, 2. zovem se Ziba i 3. mislim da si jako slatka.''
Alexx je trepnula svojim očima i osmjehnula se od uha do uha.
Na to sve sam pomislio ''Nessie slušaj me. Ja mislim da ja imam neku vrstu posebne moći, mislim da se mogu više puta otisnuti, jer ja sam 100% otisnut na tebe, a čini mi se da sam otisnut na Zibu. Inače Ziba je ova cura o kojoj sam razmišljao prije koju minuticu. Samo molim te pitaj Carlislea da li on zna nešto o močima među vukodlacima.''
Odgovor na to je bio ''Pitaj si ga sam, ma evo ti ga pitat ću ga ja.''
Na to je prestala komunikacija, a ja sam nastavio pričati s Zibom.
Pričali smo cijeli dan. Zezala se s Alexx i Sashom, častio sam ju pićem i tako to. Odjednom sam shvatio da Nessie pokušava doprijeti do mojih misli. Pustio sam ju. Rekla mi je '' Seth, to je moguće. Vi vukodlaci svi imate neku svoju moć, svi možete raditi nešto što drugi ne može tako se npr. Jake može fazirati u letu, dok Sam može trčati čak do 193 km/h, a ti možeš uništiti nečije osjećaje u trenutku. ''
''Nessie nemoj molim te plakati, suze nisu vrijedne toga; ovo za moć reci mojoj pokvarenoj krvi koja me stavila u vukodlaka; i sama znaš da to nije bila moja životna želja.''
''No voliš li me.?'' upitala je Nessie mislima.
'' Ej, ti mlađahni.'' - zazvala me Ziba - ''idemo večeras van.?''
''Da.'' - odgovorio sam objema.

6[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:25 pm

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

cool je

7[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:30 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Falla.Falla. <3

8[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:36 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Predobro

9[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:42 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Hvala. Ja sam baš mislila da si ti neka hladnokrvna. xD i da ti se niš ne sviđa.. hh.

10[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:43 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Haha,super je....

11[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:45 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Hvala još jednom. <3

12[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] uto oľu 16, 2010 2:47 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Ništa

13[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 4:14 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|

UŽIVAO SAAM!

''I kako izgledam?'' - nasmijala se.
''Pa, iskreno,komad i pol'.'' - smijao sam se i ja.
''Hvala.'' – odgovorila je.
''Nisam te nešto pitao'' - pogledao sam ju ozbiljno - ''koliko ti imaš godina?''
''Ma daj ajde ja mislila da ćeš me pitaj ko zna šta, a tebe to zanima.'' - napravi neku smiješnu facu i nadoda - ''Pa imam 20.''
''Ha ha. Koja si ti beba još.''
''Al ja barem nemam dvije bebe uz sebe još'' – smijala se.
''Ja sam mislio da su ti slatke, a ti tako o njima'' – napravio sam pseću facu.
''Ma jesu, inače kaj te cura ostavila napumpanog?'' - smijala se nekako luđački.
''Umrla je i bila mi je žena.'' – oči su mi se napunile suzama.
''Oh, oprosti.'' – radila je nešto čudno s ustima - ''Prometna nesreća ili?''
''Umm.Ne.Neka životinja ju je ubila.'' – morao sam zaštiti onu prokletu krvopiju.
''Životinja, kako čudno, a znaš da si odmah mogao reć da je vampir.''
Pogledao sam je kao da mi je mučno.
'' A znaš da se ti opće neznaš zezat.'' – nasmijala se.
Pao mi je kamen sa srca - ''Ko je opće rekao da znam?'' - ipak sam se nasmijao.
''Dobro, nećemo o tužnim temama. Kaj opće momčina ko ti radi tu?'' – osmjehnula se
''Odmor.''
I tako smo proveli ostatak večeri. Saznao sam da voli kinesku hranu, hamburgere od morskih plodova, pije viski od svoje 5 godine i takve stvari.
Uživao sam u druženju s njom, a prošlo je već nekih tjedan dana što sam tu. Morao sam se vratiti. Oprostio sam Nessinoj razmaženoj verziji sve i sada mi jako fali. Danas ću reći Zibi da idem, nadam se da će htjeti otići sa mnom.
''E Zibek'' – pogledao sam je – '' idem kući.''
''Idemo, si valjda htio reći'' - nasmijala se.
''Molim?'' – pogledao sam ju začuđeno.
''Pa, idemo doma. Ti,djeca i ja.'' - rekla je – ''Al' ak me ti nećeš nije bed.''
''Budalo, normalno da hoću'' - osmjehnuo sam se jer sam bio presretan.
Nessie me čuješ? Heloou? Upoznat ćeš Zibu. – pomislio sam.
Čujem, šta stvarno. Dolazi? Samo mi reci nešto iskreno. Koliko je ljepša od mene? – mislila je.
Šta postoji takva? Jednako ste ljepe. Vidjet ćeš. – bio sam presretan, sve moje cure će biti na istom mjestu Sasha,Alexx,Nessie i Ziba.
''I jesi se spakirala? Avion kreće za nekih 4 sata. Brže malo'' – vikao sam Zibi u stanu.
''Evo me! Trčim!'' – odvratila mi je.

14[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 4:18 am

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

cool

15[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 4:19 am

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

sjajno je

16[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 4:20 am

|Luc.^^|

|Luc.^^|

wiii. Very Happy <3

17[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 1:30 pm

Rosalie Halle

Rosalie Halle
Moderator
Moderator

E pa vako stvarno nšš ne valja uh grešaka kamara,ne svida mi se kako opisuješ ni ništa Very Happy

MA ŠALIM SE ,NE PLAŠI SE veoma je lijepo i cool je samo tako nastavi[i]

18[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 1:55 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

BOJAO SAM SE REAKCIJE.
''Budi se.'' – potapšao sam Zibu po ramenu.
''Mljdjffm.'' – otvarala je oči.
''Šta?'' – pogledao sam ju.
''Ma evo. Šta me siliš. A daj nemoj to radit molim te.''
Gledao sam i ništa nisam shvaćao, a ona je nastavila.
''Mama! Ja hoću spavat!Ti nisi kull!''
Počeo sam se smijati. Još sam je protresao i probudila se.
''Jesam ja sad šta pričala?'' – pogledala me i upitala.
''Ooo da jesi.'' - smijao sam joj se.
''Dobro, jesmo mi tu kod vas više?''
''Nismo. Tek smo u Seattelu. Sad idemo autom do Forksa. Prvo idemo do Cullenovih. Da te upozorim na neke stvari. 1.Oni su svi žedni ljudske krvi, sad ako neki od njih nije dugo bio u lovu neće se niti upoznavati s tobom. 2.Predivni su. Tako da se nemoj čuditi niti se uspoređivati s njima. Takvi su jednostavno jer su vampiri. I 3. Vrlo su dobri. Ako neznaš dobro članove to su Rennesme ona je polu vampir i polu čovjek i jako je slična tebi ; onda Edward dobar otac još bolji muž, oženjen je Bellom koja je skupa s njim majka Nessie, Bella je najmoćniji vampir na svijetu tako da se nemoj igati njome' ' – nasmijao sam se i nastavio '' zatim Alice osobno jedan od mojih najdražih vampira tj. najdraži vampir pošto je Ness pola – pola, ta Alice ti je preluda, nju jednostavno voliš...''
''Sori kaj te prekidam, al zaš ti stalno skračuješ ime Nessie?''
''A navika. Sad da nastavim Alice je u braku sa Jasperom, inače on je najnoviji vegetarijanac i stvarno je pravi frend. Ima ti jedna plavuša Rosalie, ona je doslovce najljepši vampir na svijetu tako da te molim nemoj se čuditi kad ju vidiš i nemoj se uspoređivti njome. Jasno? Uglavnom ona je u braku s Emmetom. On ti je mišićav,zgodan i presmješan lik, baš je onak fora. Njima svima su ti roditelji Esme vjerojatno najbolja majka na svijetu i Carlisle vampir koji uopće ne reagira na ljudsku krv, pa zato i radi kao lječnik.Samo da me nebi krivo shvatila ja njih sve volim, al su mi ova dvije nekak onak najbolje.Pitanja?''
''Tko je prvi od njih postao vampir?''
''Pa mislim da Carlisle.''
''Okeej. I imam još jedno.'' – nasmijala se.
''Pucaj.'' – smijao sam se i ja.
''Kad ćemo više doć?'' – pogledala me svojim okicama.
''Ispred kuće smo.''
''Čekaj ti kažeš da ovi vampiri tu žive? Ja znam da mi je rekla ona Alice da nema ljesova i takvih stvari, ali da žive u tako lijepoj kući, e pa to majke mi nisam očekivala.''
''Ne znaš ti još puno toga'' – primio sam je za ruku i digao iz auta.
''Frajerčino.'' - smijala mi se.
''Molim vas'' – pričao sam taksistu – ''cure odvezite doma. Može?''
''Naravno da može.'' – odgovorio mi je svojim grubim glasom.
Hvala Bogu šta ga znam. Inače mu nebih ostavljao cure samo tako. Mislio sam. U trenutku kada sam okrenuo glavu Nessie je potrčala iz kuće i rekla – ''Hoho. Pa zgodna ti je ova tvoja.''
''Haha.Zgodna si i ti mala.'' – rekla joj je Ziba – ''Inače ja sam Ziba.'' – i pružila joj ruku.
''Znam.'' - rekla je Ness –''Ja sam Reneesme, ali inače me zovu Nessie ili Ness.''
''Znam.'' – nasmijala se Ziba – ''I di su ovi drugi simaptični vampiri?''
Ovo je prošlo bolje nego što sam mislio.
''MAAAMAAA! TAATAAA! TETAA! I VI OSTALII!'' – derala se Ness.
''Ma evo nas!'' – derali su se ostali iz kuće.
Tren kada su izašli Ziba me pogledala i rekla - '' Možeš mi ispočetka ono sve ispričat?''
Ostali su istrčali van, a ja sam mislio '' O, ne!''

19[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 1:58 pm

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

cool je

20[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 1:59 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Predobro

21[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 2:00 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Hvalla vam. Pa ja ću se umislit još. haha.

22[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 2:01 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Neka......a kada će nastavak

23[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 2:08 pm

|Luc.^^|

|Luc.^^|

Možda će još jedan večer, ili sutra ujutro. Wink

24[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] sri oľu 17, 2010 2:09 pm

Koko_Lina

Koko_Lina
You meet Taylor
You meet Taylor

Danas...........................................molim teeeeee,molim teeeee

25[.This is the way that no one sees.] Empty Re: [.This is the way that no one sees.] čet oľu 18, 2010 2:34 am

So.RiRi.Girl.♡

So.RiRi.Girl.♡
Moderator
Moderator

predobro,kada će nastavak??

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 3.]

Go to page : 1, 2, 3  Next