Uh svašta se nadogađalo:
Ja sam se vratila Dzasperu,a Rosalie je molila da joj oprostim,ali ja nisam.
Alecu je bilo teško ali mislim da ga interesuje Tanja.Izgleda da ipak TANJA nece ostati sama.
Ja sam presretna i ako posljednjih dana nisam nešto dobro.Vrtoglava mi se i nekako boli glava.
Nessie i Jacob ce imati troje djece.Jadna ja obecala ako izvucem se od Voltura da cu ih cuvati,a tada sam mislila da je 1.
Bella i Edward su presretni što sam se vratila.Da vidite Esme pjevuši po cijeloj kuci.Karlajl je zadovoljan jer se sve poslozilo.Emmet hmmmmm ko Emmet voli da se šali.Novo zadirkivanje mu je:Alice molim te reci mi kako se Alec ljubi.Gore ili bolje od Dzasa.E i on je dobio od mene porciju neugodnosti.Sada me više ne zadirkuje.Ja sam mu rekla:Emmet pazi da ne uništiš spavacu sobu:)
Tanja je super osoba,juce smo išle u šoping.Tacnije ja sam je vukla po šopingu.Još sam stara Alis.
Mozda zvuci cudno ali kada sam vidila Seta i Jacoba izljubila sam ih i izgrlila,stvarno su mi nedostajali,Dzasper je to objasnio kao da me boli glava pa nisam pri sebi,Moj Dzas
E opet se vjencavamo pa ste svi pozvani vjencanje je veceras.Nadam se da ce te doci.