Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Lezala sam u svojoj i Jasperovoj sobi. Jasper je stalno trcao oko mene i pitao da li mi nešto treba.Stvarno prema onome što asm cula dode mi da se ubijem toliko sam povrijedila Jaspera a on je tako dobar. Sve me je bolilo posebno tjelo.Došlo mi je da vrištim od bola ali sam se kontrolisala.Samo sam ispuštala sitne krike.Odjednom su mi proletile slike kroz glavu. -Jaspere zovi ostale- -Zašto Alice?'?Jesili dobro -Jaspere ja se osjecam kao prije ali nisam ja u pitanju,vidjela sam viziju Jasper se jedva odvojio od mene za trenutak je došao sa Bellom Edwardom i Karlajlom. -Šta je bilo Alis-upitala me je Bella onda sam imm ispricala kako sam vidila da Volturijevi otimaju Ness.Bella je automatski uzela telefon i nazvala Jacoba.prema njezinom izrazu nije bilo ništa dobro. Bella je spustila slušalicu i rekla kako je Ness oteta.
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Pitaš kako smo'???Pa pores toga što su te oteli nemam snage nizašta.Bella i Edward vrše pritisak na mene da nešto vidim o tvojoj buducnosti,ali nemogu jer samu transformaciji,sve sam slabija,jedno me jasper podrzava.Stvarno mi je grozno što nemogu ništa viditi a Bella i Edward me pritišcu
Osjecam s epores toga što mi je gore i nesposobna sam.Nemogu vidjeti buducnost a nemogu ni pomoci u borbi.Jasper poresd toga inzistira da ostane samnom da ne bi bila sama
Broj postova : 3409 Join date : 14.01.2010 Age : 27 Lokacija : in my world with Jacob
da Tanya imaš pravo... ali tako su oni rekli, nemoj te dolaziti, ako me i ne pretvore uzeti će bebe pošto će biti neke polu ljudske-vampirske-vukodlakske