Bio skroz potresen. Nisam znao što mi se događa. I napravio sam nešto što mi u ovom trenutku nije trebalo. Pustio sam Nessine misli u svoju glavu. Baš u tom trenutku sam razmišljao o Zibi, o njenom osmjehu, imenu, jednostavno razmišljao sam o sve što sam dotada znao o njoj. Sve misli su bile usmjerene na to da je najsavršenije biće koje sam znao. Sve je bilo uredu do trenutka kada je Nessie rekla, ni manje ni više nego - ''Seth, *!''
''Pustio sam te unutra.'' - mislio sam nekako bezosjećajno.
U tom trenutku je došla Ziba i upitala me - ''Koliko ti imaš godina?''
''Pa više nego ti sigurno.'' - nasmijao sam se - ''Zašto.?''
''Izgledaš kao da imaš 15, onak maksimum.'' - smijala se - ''Su to tvoje klinke.?''
''Imam 25 za tvoju informaciju, i da to su moje klinke.''
Alexx me pogledala i rekla - ''Tata, ova teta izgleda isto ko i teta Neska''
Ziba joj je pružila ruku i rekla - ''1.Nisam ja teta, 2. zovem se Ziba i 3. mislim da si jako slatka.''
Alexx je trepnula svojim očima i osmjehnula se od uha do uha.
Na to sve sam pomislio ''Nessie slušaj me. Ja mislim da ja imam neku vrstu posebne moći, mislim da se mogu više puta otisnuti, jer ja sam 100% otisnut na tebe, a čini mi se da sam otisnut na Zibu. Inače Ziba je ova cura o kojoj sam razmišljao prije koju minuticu. Samo molim te pitaj Carlislea da li on zna nešto o močima među vukodlacima.''
Odgovor na to je bio ''Pitaj si ga sam, ma evo ti ga pitat ću ga ja.''
Na to je prestala komunikacija, a ja sam nastavio pričati s Zibom.
Pričali smo cijeli dan. Zezala se s Alexx i Sashom, častio sam ju pićem i tako to. Odjednom sam shvatio da Nessie pokušava doprijeti do mojih misli. Pustio sam ju. Rekla mi je '' Seth, to je moguće. Vi vukodlaci svi imate neku svoju moć, svi možete raditi nešto što drugi ne može tako se npr. Jake može fazirati u letu, dok Sam može trčati čak do 193 km/h, a ti možeš uništiti nečije osjećaje u trenutku. ''
''Nessie nemoj molim te plakati, suze nisu vrijedne toga; ovo za moć reci mojoj pokvarenoj krvi koja me stavila u vukodlaka; i sama znaš da to nije bila moja životna želja.''
''No voliš li me.?'' upitala je Nessie mislima.
'' Ej, ti mlađahni.'' - zazvala me Ziba - ''idemo večeras van.?''
''Da.'' - odgovorio sam objema.