BOJAO SAM SE REAKCIJE.
''Budi se.'' – potapšao sam Zibu po ramenu.
''Mljdjffm.'' – otvarala je oči.
''Šta?'' – pogledao sam ju.
''Ma evo. Šta me siliš. A daj nemoj to radit molim te.''
Gledao sam i ništa nisam shvaćao, a ona je nastavila.
''Mama! Ja hoću spavat!Ti nisi kull!''
Počeo sam se smijati. Još sam je protresao i probudila se.
''Jesam ja sad šta pričala?'' – pogledala me i upitala.
''Ooo da jesi.'' - smijao sam joj se.
''Dobro, jesmo mi tu kod vas više?''
''Nismo. Tek smo u Seattelu. Sad idemo autom do Forksa. Prvo idemo do Cullenovih. Da te upozorim na neke stvari. 1.Oni su svi žedni ljudske krvi, sad ako neki od njih nije dugo bio u lovu neće se niti upoznavati s tobom. 2.Predivni su. Tako da se nemoj čuditi niti se uspoređivati s njima. Takvi su jednostavno jer su vampiri. I 3. Vrlo su dobri. Ako neznaš dobro članove to su Rennesme ona je polu vampir i polu čovjek i jako je slična tebi ; onda Edward dobar otac još bolji muž, oženjen je Bellom koja je skupa s njim majka Nessie, Bella je najmoćniji vampir na svijetu tako da se nemoj igrati njome' ' – nasmijao sam se i nastavio '' zatim Alice osobno jedan od mojih najdražih vampira tj. najdraži vampir pošto je Ness pola – pola, ta Alice ti je preluda, nju jednostavno voliš...''
''Sori kaj te prekidam, al zaš ti stalno skračuješ ime Nessie?''
''A navika. Sad da nastavim Alice je u braku sa Jasperom, inače on je najnoviji vegetarijanac i stvarno je pravi frend. Ima ti jedna plavuša Rosalie, ona je doslovce najljepši vampir na svijetu tako da te molim nemoj se čuditi kad ju vidiš i nemoj se uspoređivti njome. Jasno? Uglavnom ona je u braku s Emmetom. On ti je mišićav,zgodan i presmješan lik, baš je onak fora. Njima svima su ti roditelji Esme vjerojatno najbolja majka na svijetu i Carlisle vampir koji uopće ne reagira na ljudsku krv, pa zato i radi kao lječnik.Samo da me nebi krivo shvatila ja njih sve volim, al su mi ova dvije nekak onak najbolje.Pitanja?''
''Tko je prvi od njih postao vampir?''
''Pa mislim da Carlisle.''
''Okeej. I imam još jedno.'' – nasmijala se.
''Pucaj.'' – smijao sam se i ja.
''Kad ćemo više doć?'' – pogledala me svojim okicama.
''Ispred kuće smo.''
''Čekaj ti kažeš da ovi vampiri tu žive? Ja znam da mi je rekla ona Alice da nema ljesova i takvih stvari, ali da žive u tako lijepoj kući, e pa to majke mi nisam očekivala.''
''Ne znaš ti još puno toga'' – primio sam je za ruku i digao iz auta.
''Frajerčino.'' - smijala mi se.
''Molim vas'' – pričao sam taksistu – ''cure odvezite doma. Može?''
''Naravno da može.'' – odgovorio mi je svojim grubim glasom.
Hvala Bogu šta ga znam. Inače mu ne bih ostavljao cure samo tako. Mislio sam. U trenutku kada sam okrenuo glavu Nessie je potrčala iz kuće i rekla – ''Hoho. Pa zgodna ti je ova tvoja.''
''Haha.Zgodna si i ti mala.'' – rekla joj je Ziba – ''Inače ja sam Ziba.'' – i pružila joj ruku.
''Znam.'' - rekla je Ness –''Ja sam Reneesme, ali inače me zovu Nessie ili Ness.''
''Znam.'' – nasmijala se Ziba – ''I di su ovi drugi simaptični vampiri?''
Ovo je prošlo bolje nego što sam mislio.
''MAAAMAAA! TAATAAA! TETAA! I VI OSTALII!'' – derala se Ness.
''Ma evo nas!'' – derali su se ostali iz kuće.
Tren kada su izašli Ziba me pogledala i rekla - '' Možeš mi ispočetka ono sve ispričat?''
Ostali su istrčali van, a ja sam mislio '' O, ne!''