Sve bi bilo kad bi bilo. Čim sam mu osjetio miris znao sam da nešto nije uredu. Kretao se okolo kuće.. Jedina pomisao tada mi je bila makni Nees od tamo. Pokušavaao sam na razne načine, ali je tvrdoglavo odbijala, ili samo nastavljala dosadašnji razgovor. Rekao sam joj da me moja Cloe zove no ona je na to odbrusila - ''Da Cloe.'' Pokušavao sam i dalje otići ali mi ona to jednostavno nije dopuštala. Sve je bilo dobro, onoliko dobro koliko može biti do trenutka kada me je poljubila.I u tom trenutku, te sekunde sam shvatio da ja nisam otisnut na Cloe, nego na nju. Kako bi se izvukao rekao sam da ću se praviti da se to nije dogodilo; no ja sam to vrtio u glavi jer ju istinski volim. Rekao sam Alice za svoj plan. Odlučili smo Nessie ostaviti kod kuće i zajedno s čoporom na Jamesa. Trčali smo brže nego ikad u životu, i samo zbog jednog bića, zbog ljubavi prema njoj. Čuo sam njene misli kao ih inače čujem i kako ona moje čuje kad joj to dopustim, čuo sam ''Zašto opet odlazi?''. To me ukočilo tako da sam na odjednom zastao rekavši Alice da moram uzet zraka, no ja sam samo mislio na te tri male riječi koje su mi u ovom trenutku značile više nego ikada. Odjednom smo svi stali. Osjetili miris žednih usta, ali ne samo jednih nego više njih. Borili smo se, najbolje što smo znali. Nije bilo lako. Oni su bili jači. Borba je tekla jako neizvjesno sve do trenutka kada se Cloe pojavila na proplanku. James je napustio Alice i skočio na nju. Odgrizao joj dio kože, srce joj je tada prestalo kucati. Na to sam poludio. Nikad u životu nisam bio tako bijesan. Skočio sam na njega. Izgrebao ga i bacio mu glavu s vrata. Trebala je samo sekunda da su ostali uništili ova druga stvorenja. Alice je zapalila vatru i ovi su izgorjeli. Otišao sam do leša moje žene. Tog prekrasnog stvorenja. I počeo plakati. Plakao sam još jako dugo. Jako, jako dugo. Pustio sam Reneesmine misli u glavu. Shvatio sam da dolazi na proplanak. U tom trenu nešto u meni je pomahnitalo samo sam mislio na nju. Na njene prekrasne oči, kosu.. Mrzio sam samoga sebe što u ovakvim trenucima mislim na nju, a ne na Cloe i djecu. Jednostavno bilo je što je bilo, a vratio bih prošlost da mogu. Samo na tih zadnjih sat vremena.