Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
U poslednje vreme sve je krenulo nizbrdo… Prvo je Emmett ostavio Rosalie,a sada se vratio.. Onda je Alice malo vise poludela pocela je da prica neke gluposti , da peva… Alice je usla u veliku kucu I rekla je -Gde ste ljudi sta ima…. - Kako si mi danas? Upitao je Edward -Super –Dobro… Odgovorila je Alice Nakašljao sam se nisam joj verovao da je dobro izgedala isto kao I juce…. -Da li si dobro jasper? Pogleao sam je I rekao -Da jesam …. -Imam ja jedan predlog…. Rekla je Bella - Da cujemo taj predlog … rekao je Edward -Šta mislite svi da idemo u lov? - O to je super ideja rekla je alice Kada smo se spremili svi smo krenuli u lov…
Broj postova : 256 Join date : 16.01.2010 Age : 29
Bilo mi je dosta svega. Prvo je zavrsila u zatvoru sada mi jos uvek lupa gluposti. Jedino sto mogu da joj uradim jeste da je ja lupim (nazalost) - Sta ima da se jede? - Molim od kada ti jedes? Pogledala me je jako cudno kao da sam ja ovde lud Uzeo sam Tiganj i prisao joj od pozaadi nije me ni videla ja sam jako zamahnuo i udario.. Lezala je na podu da je nisam malo jako udario?
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
-aućććććććć-kukala sam sama sebi i proklinjala i Jaspera i tiganj i jabuku -hocemo u Gringots-upitao me je sumnjivo . Pukal sam u smjeh-si ti fobro što ce mo u Gringotsu to ne postoji. -A hoces metlom do ministarstva magije-opet je postavio pitanje. -Ne nego cu sa tobom psihijatru -odgovorila sam kada sam vidjela da je mentalno nestabilan. Ipak izgleda da sam malo previše bila gruba kada sam rekla da mora Procitai Hary Potter. JAdnicak
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
ovaj super a si ti dobro,kak misliš ispom ludak mislim da vec jesi ludak .D Mislim Gringots,Ministarstvo magije,metlom letit. Dragi jesam te mozda udarila necim ili sam te jadnicka izludila kada sam rekal da citas Harry Pottera
Ne zovem te Braad Pittom nego samo kazem akko ej sve to apsurdno . Ti si vampir ,a Brad je savršenstvvo,talent,glumac,ljepota,slatkiš,plavušan,privlacan,atraktivan......
oteta ,oTETA,OTETA a ti samo sjediš i govoriš kako ne trebaš uznemiravati Beelu i Edwarda covjece boziji tj vampiru boziji oni su OTETO I U ITALIJI. ZNaci neska i ONAJ papak su oteti