Evo ovako...Renesmee je trudna.Toje bilo ono sto nisu mogli da vam kazu,samo sam ja znala.Bilo je strasno jer su njih dvoje mislili da kad bi Edward saznao,da bi napravio scenu.Ali ja sam govorila da nije tako,jer mi je on i sam priznao da zeli jos unucica,a voleo bi da i mi imamo jos neko dete.....Nego,danas je posle proslave,kad smo rasklaljali hranu,Nessie je otrcala u kupatilo i pocela da povrace.Jacob je pomislio na trudnocu,i Edward je cuo te misli.Pobesneo je i poceo je da se svadja sa Jacobom jer mu nisu rekli i zasto.Jacob je poceo da se trese i ja sam ga odnazad zagrlila i smirivala ga,ali prekasno.Poceo je da se fazira i Edward je skocio na mene da me odmakne od njega i Jacob mu je u tom trenutku pocepao rukav od kosulje.Edward je pobesneo i hteo da skoci na Jacoba.Tdada su uskocili Rosalie i Emmet.Carlisle je pokusavao recima da ih smiri,ali mu nije polazilo za rukom.Rozali i ja smo drzali Edwarda a Emmet je stajao pored Jacoba i pokusavao nekako da ga drzi dalje od Edwarda.Nessie je htela da upadne u borbu ali nije mogla jer je nju Esme drzala...I tu su se raspravljali kao nikad pre...Ali u tom trenuttku je dosao Jasper koji ih je smirio i ja sam rekla Jacobu da se vrati u coveka i zamolila sam Carlisle-a da mu donese neku odecu...Posle,da ne duzim,smo pricali o svemu,i Jacob i Edward su nam se zakunuli,pred svima,zvanicno da nece vise da se svadjaju...
Strasno je sve ovo!!!Ja kao da sam imala neki predosecaj da ce nesto lose da se desi!