Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Jeste bitno bit ce medu vama kao.... Jaspeer mrzi previše Jacoba.Ja Jacoba koliko god bilo teško povjerovati ne mrzim.Jasperova mrznja prema njemu je dovoljna za 5 vampira.
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Eh to Jasssu niš ne znaci.Koda je njemu lice unakazeno ne meni.Tako se ponaša kaze da hoce da ga ubije i ispece vucije raznjice.Veoma jezivo.Sada ispadne da ja njega smirujem a ne on mene što sam gora nego Emili
I meni je zao jacob.Tako se stvari odigrale.Samo molim te pai see.Nezz šta moze Jasss uraditi kada ja nisam sa njim.Ne bi mogla biti mirna da povrijedi tebe ili bilo kogga.I ne brini se ja se ne ljutim na tebe
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Idite slobodno dok se stvari malo smire,ovaj put necemo vas traziti,a Edward ce razumeti.Srecan vam put i javljajte se.Jacob pazi na moju Renesmee i decu.