Broj postova : 3409 Join date : 14.01.2010 Age : 27 Lokacija : in my world with Jacob
ne vrijedi, jer si mi napravila nešto što bih od tebe naj manje očekivala, nisi nam se protivila vezi... sve savršeno a sada ovo, da mi ovo nisi napravila nikada ti to ne bih rekla, a ni J.... a ni on nije ništa bolji
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dobro znaci sve smo sredili,evo doletila sam do Jacoba a njega nema..SUPER
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Ja Alice ne mogu da vas zaboravim,i na neki nacin sam ljuta na tebe i njega.....Ynaju se vec razlozi....I ne brini,barem jednom godisnje ce da se vidimo,ali Jacoba nikad ne zelim.....
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Bila sam presretna,cekala sam Jacoba pred oltarom,2 sata,pa 3 ,pa 4.Nije dolazio ni on ni niko samo smo ja i maticar tu stojali.Nazvala sam Jacoba a on je rekao da ide po Nessie u Paris.On ej obicna gnjida pomislila sam i uzela prvi avion za Paris.Bila sam ljuta.Mojmomak me je ostavio pred oltarom.Ali još imam Edwarda svoga zarucnika kojeg sa napustila zbog one gnjide.upravo idem do Edwarda da mu kazem da ga volim:)