Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Kada sam saznala da moja,ne bas,dobra drugarica pitala moju simpu da li mu se svidjam,tu je prestalo komuniciranje izmedju mene i njega i ona je smo napravila gore. Takodje je za mene bio sok kad sam shvatila da mi se svidja najbolji drug,a nisam zelela.
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Šok i depresija su bili u sljedećim situacijama: -Kada je moj dragi djed umro na veom grub nacin -Kada je umro moj učitelj kojeg sam mnogo volila -Kada sam saznala na koji nacin je umrla moja nena
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
A da,sok mi je bio kada sam shvatila sta nije u redu sa mjom porodicom i kad sam shvatila sa kakvim ljudima zivim i zasto su se posvadjali moji i idalje ne pricaju.Fora je sto ja mislim da je na meni da ih pomirim,a nisam ni za sta kriva.
Broj postova : 772 Join date : 04.03.2010 Age : 30 Lokacija : U Edwardovu krilu
Šok makar dobar kada sam saznala da mi je mama trudna.......... I moje cijelo školovanje od 1 do 4 razreda jer nisam imala frendova i bila sam neprihvaćena
Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
ja sam ljudi moji dozivila šok kada sam saznalada Lea osustaje od pozicije i da nece dolazitzi baš kada ja nemogu dolaziti zbog škole. Razmišljam da je ubijem
Broj postova : 177 Join date : 23.04.2010 Age : 26 Lokacija : in Jacob heart
dogovoreno.daju nam 20 godina ti 10 ja 10 xP a ja msm da cemo dobiti vise...ovo ce biti planirano ubistvo tj,ubistvo sa predumisljajem.......... hahhahahahah kako se gubim
xD da ne skrecem sa teme reci cu to je moj šok,a sada odgovor. Znaci po 10 godina kada izadem budem imala 21 ,nadem si momka,posao,muza,porodica,djete i tako to. A sa forumum ,pa dat ce mog a da ga vodi Nikica dok smo mi u zatvorui na robiji,ili mozda da prošvercamo u celiju gdje ce mo 100 posto biti zajedno onaj bezicni net kao onaj an reklami Č)