Danas je jedan od najboljih dana u mom zivotu,Edward i ja smo obnovili nase zaruke na ostrvu Esme.Bilo je prelepo!!!Ujutru kad smo stigli,Jacob i Renesmee,kao i deca,su legli da spavaju.Mi ostali smo spremali kucu i nas same.Na ostrvo smo stigli u 4 a svo osmoro smo bili spremni.Edward se durio jer mu Alice nije davala da me vidi.Sve je bilo super,ceremonija je pocela u 12.Edward mi je stalno govorio kako sam lepa.......Znate vec njega.Posle rucka smo svi sedeli na plazi dok su se Jacob i Renesmee sa decom igrali u moru.Bas su divno izgledali!!!
Kasnije me je Edward odveo do klavira i svirao moju uspavanku....Predivna je.....Onda smo otisli do nase sobe,i Edward je pregledao ceo kofer i nasao sve zivo.Pokazao mi je i rekao:
"Alice?"
"Aham."-odgovorila sam mu.Onda smo culi prigusen smeh.
"Videce ona,ovo je rat!"-rekao je on.Posle je meh prestao i oni koji su stajali ispred su otisli.
"Presvuci se,idemo nesto da ti pokazem."-rekao je.Posle sam se presvukla kao i on i otisli smo u sumu.....
Nessie veruj mu,on se na mene nije bio utisnuo,samo je mislio da jeste,dok nije video tebe!