Broj postova : 1683 Join date : 15.01.2010 Age : 27 Lokacija : u Cullenovih i Blekovi
Pa na to sam i mislila.Ali pazite na posteljinu i krevet plizzzzzzzzzz.Esme je duša zabolila kada je vidjela stanje kreveta prošli put.A mene kada sam ti vidjela spavacicu
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Jao majko Bozija,pa sta je svima vama!!Ja vise stvarno ne znam u sta da verujem!!!Stvarno ne mogu vise....... KAKO TO DA JE NESSIE TRUDNA SA SETHOM??????
Broj postova : 1366 Join date : 25.01.2010 Age : 29 Lokacija : *Lieing on the bed, in house on isle Esme with my only, true love Edward...*
Ni ja.....Ja vise stvarno ne mogu da podnesem ove situacije,uzasno se osecam....Esme,jel nije problem da pitam Edwarda da odemo negde,ili na tvoje ostrvo pa vi dodjite za nase zaruke?Ja ne mogu da ostanem u Forksu vise.....
Broj postova : 202 Join date : 16.01.2010 Age : 29 Lokacija : Pula,Istra,Hrvatska,mali Italija,Rim,i tako.....
Ne,loša sreća nema baš ništa s ovime,ovdje su odgovorini postupci,ne loša sreća,Sethovo dijete se nije samo stvorilo,ali da je to bi bila loša sreća.Ovako su to postupci.
Broj postova : 202 Join date : 16.01.2010 Age : 29 Lokacija : Pula,Istra,Hrvatska,mali Italija,Rim,i tako.....
Pa sada ćemo čekati.Vi odite,Alice će mi javiti kada Jazz dođe kod Voltura,a za Nessi,ne znam,čudno ali neka radi što hoće,razočarala me je previše da je štitim.Nije nalik meni ali jednostavno me je razočarala prepreviše.
Jao moj Boze,sta je svima nama!!!Ne mogu da verujem da je Nessie to uradila! Stvarno se uzasno osecam.....Zao mi je Jake teb,ako je tacno da je dete Sethovo,izvini od nje preko mene,ne mogu vise da te pogledam u oci....Stvarno mi je zao!!!!
Bas mi je zao sto je tako....Slusaj Jake,Edward i ja putujemo sutra na Esmino ostrvo jer ja ne mogu vise nista da izdrzim.On i ja cemo neko vreme tamo provesti ali zelim da kad obnavljamo zavete da dodjes,nemoj da me izneveris.Ipak si mi najbolji prijatelj posle svega!Hoces li doci,molim te?