Taylor Lautner fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

'Želio bih glumiti s Denzelom Washingtonom'

5 posters

Go down  Poruka [Stranica 1 / 1.]

Rosalie Halle

Rosalie Halle
Moderator
Moderator

Taylor Lautner, 17-godišnjak koji se proslavio zahvaljujući ulozi Jacoba Blacka, kao svoj glumački uzor navodi oskarovca Denzela Washingtona
'Denzel Washington sjajan je glumac. Velika mi je želja jednog dana snimiti film s njim. To bi bilo ispunjenje mojih snova. Želio bih u budućnosti dobivati uloge u akcijskim trilerima ili dramama poput filmova Brada Pitta ili Matta Damona', rekao je mladi glumac u intervjuu za listopadsko izdanje Teen Vogue.

U tom će broju popularnog magazina za tinejdžerice njegove obožavateljice moći vidjeti i ekskluzivni fotosession u kojem je Taylor pokazao svoj istesani torzo.

Naravno, ono što muči njegove sve brojnije obožavateljice je i njegov ljubavni status, no mladi Lautner još uvijek o svemu mudro šuti. Upitan za svoj odnos s Disneyjevom zvijezdom Selenom Gomez, Taylor je bio diplomatski kratak: 'Selena je sjajna cura.'

Mladi glumac otkrio je i da mu je dosta teško prihvatiti novonastalu slavu.

'Nikad se ne možete priviknuti na to da vas paparazzi prate u stopu. Morate biti čvrsti da to ne utječe na vas što je vrlo teško', rekao je Taylor.

Newborn Cullen ♥

Newborn Cullen ♥
Admin
Admin

hm, zanimljivo

http://www.nessieandjacob.net

~*Miss Fucked Up*~

~*Miss Fucked Up*~
Who is the actor in the movie?

ex i ja bih zelela xD

*[Queen] of {Noise}*

*[Queen] of {Noise}*

uh, ja volim Denzela, zelja mu uopste nije losa xD

http://www.dakotafanningsrb.com

Larchy

Larchy

zelja mu je supp xD jako zanimljivo. evo da budem iskrena nisam to jos znala. do sad Razz

Sponsored content

[Vrh]  Poruka [Stranica 1 / 1.]