Broj postova : 254 Join date : 15.11.2010 Age : 29
ahh, smaraju me pripremama za rodendan Alice, Rosalie i mama su nesnosljive *nasmije se* ali dobro, ne mogu im zamjeriti, ipak sam ja jedino dijete u porodici *sjedne na trosjed i uzme cips* hoces?
slavljenica je fantasticno cim vidi tebe, nisi dugo dolazio, od juce *pocne se smijati* a nedostajao si mi da me spasis od njih, rodendan je tek za 5 dana, a one kao da je veceras
nije uvijek takva, i dalje mrzi soping, ali kada sam ja u pitanju, ona radi sve moguce, tako da u ovakvim situacijama, njih tri su tim, a ja sam izrod *sarkasticno* nego kako si ti, zaista, dosta o meni
ma daj Jake, pa ti nikad nista ne znas *smije se i zeza ga*
usput, uskoro dolazi Nahuel, tj. bit ce tu za moj rodendan, drago mi je da cu i njega vidjeti, a i klan iz Denalija ce doci, i Amazonke. Njih nisam vidjela od onda, kada je bilo s Volturima nesporazuma.
pa zapravo vise on samnom nego ja s njim, *ponovo sjede na trosjed i pokaze Jacobu da sjedne kraj nje* zao mi ga je, bio je toliko zadivljen sto je mama prezivjela porodaj ovakvog stvorenja koje je moglo ubiti *tuzno govoreci* a nejgova majka nije prezivjela
neki dan sam ga se bas sjetila, i nazvala ga, i ujedno pozvala na rodendan zasto, jel ti smeta?
ne, momci iz skole su pravi smorovi, jedina okupiranost im je ciji su bicepsi veci, i ko ima bolju curu *namrgodeno pogleda prema Jacobu* iako me par njih pozvalo da izademo *posmatra Jacobovu reakciju*
ali ja nisam pristala, moje srce pripada nekom drugom *oborila je pogled, a oci su joj postale suzne*
jer onaj do kojeg mi je zaista stalo nikada nije pokazao toliko interesovanje za mene, a i nije bio niti jedan od tih momaka, i jednostavno ne mogu niti gledati njih, kada na svakom vidim mane, i vidim stvari koje oni nemaju a on ima *znacajno ga je pogledala*